Elkongen har en visjon: Å bli kongen av elektronikk. For å bli dette skal vi tilby de beste teknologiske nyvinningene og være først med alle trendy produkter. Samtidig skal vi være med på å presse ned prisene i et marked med mange aktører.

Vi tilbyr en rekke forskjellige typer elektroniske produkter. Alle produktene er CE merkede og godkjente for bruk i Europa. Produktene våre er testet av oss over lengre perioder, og vi er trygge på at kvaliteten er god på alle varene vi tilbyr. Målet vårt er å kunne tilby mer for pengene enn man får hos de store aktørene.

I tillegg til kvaliteten på produktene våre er vi stolte av å kunne tilby våre kunder en god opplevelse når de handler hos oss. Vi tror på personlig oppfølging, rask og hyggelig kundeservice.

Kjøper du hos Elkongen støtter du en lokal norsk bedrift, som ønsker å skape arbeidsplasser i lokalområdet.

Vi har lager i Sogndal og sender ut varene første virkedag etter bestilling. Alle bestillinger før kl 13.00 blir sendt ut samme dag, bestillinger etter 13.00 vil bli sendt ut dagen etter. Leveringstid er vanligvis 1-3 dager. Våre pakker blir sendt med Bring. Alle bestillinger kan spores. Du vil motta en mail når pakken din er fremme.

Vi sender pakker til hele Norge. Leveringstiden kan variere noe etter hvor i landet du bestiller fra.

Organisasjonsnummer: 922348154