Frakt og levering

Vi hos elkongen.no gjør alt for at du ska få dine varer så raskt som mulig!

For lagervarer er den beregnede leveransetiden 2-5 virkedager hvis du bestiller før kl 14:00 på en ukedag. Angis det en annen leveransetid dreier det seg om bestillingsvarer som bestilles fra vår leverandør ved ordreregistrering og det betyr noe lengre leveringstid. Vi leverer ikke til Svalbard.

Vi tilbyr gratis frakt på samtlige ordrer over 500,-. Vi tilbyr også ekspress-levering med Bring, noe som garanterer levering innen to dager etter bestilling (må bestilles før 13.00).

Din ordre blir sendt som brev og vil bli levert rett i postkassen din, ved noen tilfeller vil ikke postkasse levering være mulig og da vil pakken bli levert til nærmeste postkontor. Når pakken har kommet frem får du informasjon om dette via sms eller email.

Leveringstid

  • 2-3 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 0000-3999
  • 3-4 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 4000-7999
  • 3-5 virkedagers leveringstid: Gjelder for alle som bor innen postnummer 8000-9999

Om adressen er skrevet feil og pakken blir sendt i retur til oss må kunden betale ny frakt på 99kr for å få tilsendt produktet igjen.

Returer

Alle returnerte varer må fremstå som nye, som de var når de forlot vårt lager, for å være gyldige for retur. Vi vil inspisere alle returnerte varer. Om produktet fremstår som nytt, så vil vi refundere det fulle beløpet (minus transaksjonskostnader) innen 7 virkedager.

UHENTEDE PAKKER: Vi er ansvarlige for frakten til deg. For et grønnere Norge belastes ikke-hentede pakker 299 NOK, ettersom vi vil spare miljøet og ikke konsumere kartonger, plast og avgasser unødvendig. Sendingen din vil normalt forbli på postkontoret i minst 14 dager. Hvis du ikke henter pakken pakken din innen disse 14 dagene eller nekter å hente den, blir den returnert til oss. Dette gjelder også bestillinger der du har oppgitt feil adresse. Vær derfor forsiktig med bestillingen din, og bestill bare de produktene du ønsker og til riktig adresse du ønsker.